0 votes
by (200 points)
real madrid draktJuventus drakt


Å rangere de 50 beste Premier League-spillere ved hjelp av et sinn alene er en vanskelig oppgave å si mildt. God form fra et subjektivt synspunkt i løpet av en 38-spill sesong er vanskelig å måle, så hvilken bedre måte for en slik oppgave enn et objektivt, statistisk-basert rating system for å gjøre jobben for oss?
Med valget basert på ESPN FC er forfattere selvsagt helt subjektive. Mens den forventede stjernesystemet, imponerte en rekke overraskende utøvere også for sine respektive lag, som Victor Moses, Nacho Monreal og Marcin Wasilewski. Imidlertid savner de som Saido Berahino, Charlie Austin og Michael Carrick alle sammen.
Eden Hazard er sesongens utmerkede utøver med en rating på 8,00, Hazel s 4.8 dribbles per spill er med en Distanse mest fotballdrakter barn i Premier League, mens han også har skapt flere sjanser enn noen annen spiller.
Eden Hazard var den eneste spilleren som kunne oppnå en WhoScored-rating på 8,00 for 2014-15 Premier League sesongen.
Arsenal s sen oppvekst på bordet ble hjulpet av introduksjonen til Francis Coquelin som sin midtbanespiller med sin prosent av Premier League-spillene, sammenlignet med 44 prosent uten at franskmannen synes å være den perfekte passformen for midtbanen, har Arsenal lenge vært Prøver å fylle, med 3,3 takler og 3,3 avlyttinger per spill.
Spillet av defensiv midtbanespiller Francis Coquelin førte til Arsenals andre Chelsea drakt halvdelers renessanse.
Phil Jones all-action-tilnærming ser ham rangeres som Manchester Uniteds høyeste karakter, mens et fremskritt har sett Wayne Rooney Bayern Munchen drakt s rating skyte opp.
Southampton s Morgan Schneiderlin kan ha imponert nok til å endelig vinne craves til en Champions League-side, mens James Ckins, Curtis Davies og Richard Dunne også ser ut.
Mangelen på beskyttelse tilbys trioen betyr at de blir testet mer regelmessig enn mer berømte senterbacker, som John Terry og Gary Cahill, som har hatt glede av beskyttelsen som ble gitt av en av ligas forsvarsmestere i sesongen Nemanja Matic Dette betyr at Tomkins, Davies og Dunne fra et statistisk perspektiv har imponert, til tross for den generelle konsensus at Terry og Cahill har hatt mye bedre årstider enn den tidligere nevnte defensiv triumvirat.
Det viktigste å ta fra denne listen er hvor vanskelig det er å opprettholde skjemaet i løpet av en hel kampanje. Hver fotballfan og pundit kan definere god form på egen måte, men statistikkhjelpen bestemmer det gode og dårlige av en spilleres forestillinger over en kampanje. Har økt sin karakter, men den eneste spilleren som er gjennomsnittlig høyere enn åtte av 10 - Fare - kan virkelig kreve spilleren av sesongprisen.WilliePre billige fotballdrakter FlorianHa
ShielaBri maglie calcio bambino FPCJudson
VioletteP fußballtrikots kaufen NanceeBuc
RockyEagl maglie calcio RudolfTul
AlizaIcca fußballtrikots MelisaWma
VeronaGou fotballdrakter SamHuddle

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to Cafepsy Anonymous Forum - كافيه بسيكولوج انونيموس فورم, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...