0 votes
by (200 points)
Atletico Madrid tröja Barn


Leganes gjorde det till sin första Copa del Rey semifinal som de förtalade Real Madrid på Bernabeu och Sergio Ramos har uppmanat sina lagkamrater att sätta på en enad front när säsongen går in i finalfasen.
Marco Asensios sena mål i det första benet hade gett Los Blancos fördelen med rubrik i andra benet över staden med Real wide tipped för att slutföra jobbet hemma.
Men det var de besökare som bedövade hemmafansarna genom att ta ledningen mot slutet av första halvleken. Achraf Hakimis boll in i Nacho Fernandez var dålig, vilket ledde till att mitten gick tillbaka och gav Javier Eraso på bollen med Manchester City Tröja utrymme att springa in men i stället tog mittfältet målet från 25 meter och gjorde en fantastisk insats till det övre vänstra hörnet av Kiko Casillas mål.
Real behövde en stark start till andra halvlek och fick just det inom två minuter Lazio Tröja efter omstart. Karim Benzema tog upp bollen på högerkant och lät bollen vackert över Nereo Champagne i hörnet.
Lega var dock inte awed och tog bara åtta minuter att flytta sig framåt när Gabriel Pires pekade upp ett huvud från ett hörn till nätets tak.
Champagne nekade Benzema från punktblank sortiment följt av en annan världsklass, spara för att tipsa en Sergio Ramos-rubrik över ribban som Real kastade allt på Los Pepineros på jakt Arsenal Tröja efter en utjämnare för att skicka dem igenom men i slutändan var chocken i rundan klar som Leganes drömkörning i turneringen fortsatte.
Talar efter matchen sa Ramos att han och hans lagkamrater kommer att stå upp och stödja chefen Zinedine Zidane.
Jag vill inte ha stora förändringar här, berättade Ramos för reportrar efter matchen.
Ja, att elimineras på detta sätt i Copa är ett misslyckande och vi måste ställa frågor, men vi, spelarna, är de första som står upp för Zidane.
Vi går igenom en tuff tid men vi måste förbli så förenade som möjligt och inte kasta bort resten av kampanjen eftersom vi fortfarande har mycket att spela för.
Vi måste använda dessa dåliga stunder att lära och växa, för vi är alla ansvariga för detta och vi har fortfarande Champions League att se fram emot.
Real Madrid förbereder sig nu för att möta Valencia på lördagen eftermiddag i ett spel som kunde se Zidane lägga på ytterligare press.SamanthaW billiga fotbollströjor RosellaBo
ErnaTbwff fußballtrikots kaufen FletaHarm
KeithDech billige fodboldtrøjer BrockCase
PollyScri fotballdrakter LuannKong
FlorineHo billiga fotbollströjor IleneThib
SheltonLu fodboldtrøjer AmosEscob

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to Cafepsy Anonymous Forum - كافيه بسيكولوج انونيموس فورم, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...