0 votes
by (200 points)
arsenal draktChelsea drakt


Post-Neymar-æra i Barcelona startet positivt med en 5-0 seier over Chapecoense på mandag kveld i Joan Gamper Trophy-kampen på Camp Nou.
Gerard Deulofeu, Sergi Busquets, Lionel Messi, Luis Suarez og Denis Suarez, fant hverandre baksiden av nettet i det som var en enkel seier for Catalonerne.
Men selvfølgelig var dette mye mer enn bare en internasjonal vennlig, da Barcelona betalte riktig hyllest til den motstandsdyktige roma drakt brasilianske klubben som led et ødeleggende flyulykke i fjor der flertallet av spillene deres ble drept.
Det hele laget for en følelsesmessig kveld, og det var knapt et tørt øye inne i Camp Nou da krasjoverlevende Follman og Neto deltok i æres første kick. I mellomtiden, Alan Ruschel, en annen overlevende som nettopp har returnert til handling, startet og spilte de første 35 minuttene.
Når det gjelder Barcelona, ​​med mindre enn en uke før starten av den spanske Super Cup mot Real Madrid, er skiltene oppmuntrende. Ny sjef Ernesto Valverdes menn så skarpe, kunstnerisk spiller en rekke kombinasjoner og svimlende Chapecoense-spillere med rask passering og bevegelse.
Å spille i stedet for den avgitte Neymar var Gerard Deulofeu. Ellers, med unntak av Aleix Vidal på høyre bakside for Sergi Roberto, var det en fullsterk start XI.
Til tross for følelsene på kvelden var det fortsatt en kamp å spille, men Barcelona var ivrig etter å få mest mulig ut av det. Etter sjansene fra Messi og Suarez i de første fem minuttene, sparer man fra Chapecoense målvakt Elias, Deulofeu fikk alle til å glemme Neymar - om enn veldig kort - ved å fullføre et fint Ivan Rakitic-kryss i det sjette minuttet.
Snart nok strekker Barcelona seg ledelsen til 2-0, men fra de mest uvanligste kildene, da Busquets samlet en ball utenfor området og sparket i en høyre-footer forbi Elias for å doble ledelsen.
Men det var rikelig med kamp i Chapecoense og Wellington Paulista var uheldig for å se sitt skudd rulle langt fra langt innlegg i det 16. minutt etter en motangrep i Barcelona-halvdelen.
Likevel dominerte Barcelona dominerte saker, og Messi gjorde det 3-0 etter en fin en-to-kombinasjon med Deulofeu som den tidligere Everton-mannen klarte å redde etter en første blokk fra en Chapecoense-forsvarer. Når Deulofeu fant Messi, gjorde La Pulga resten, slengte ballen forbi Elias for målet.
Det kunne lett roma drakt vært fire før halvtid hvis ikke for sparer av Elias som tre ganger nektet Suarez og også sparket reddet et Messi-skudd for å holde det til en tre-mål-affære.
Etter å ha blitt nektet i løpet arsenal drakt av første halvår, fikk Suarez sitt mål i andre omgang etter at han hadde avsluttet en en-to med Messi med en høyrefotet kule fra høyre side som slo Elias på nærplassen for en 4-0 ledelse.
Denis Suarez erstattet deretter 5-0-poenget med ca 15 minutter igjen med en sterk avslutning etter et smart pass fra Messi. Barcelona kunne ha gjort det seks da Semedo ble brakt ned i området, men Paco Alcacer så sitt spotspark reddet av Chapecoense-erstatter målvakt Moraes noen få minutter fra heltid.
Neste opp til Barcelona er en dato med Real Madrid på søndag i den første etappen av den spanske Super Cup.LouCheeke fußballtrikots BrentonBu
SharonLed billige fodboldtrøjer Madelaine
Modestoyi fodboldtrøjer børn EGIMindyn
MikelChun maglie calcio a poco prezzo AndersonB
JordanSab fotballdrakter LupitaWhi
LourdesFt fotbollströjor CarlamrJj

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to Cafepsy Anonymous Forum - كافيه بسيكولوج انونيموس فورم, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...